+31 76 - 5331331

Glasvezel Hintelaken in Breda

Op het bedrijventerrein Hintelaken in Breda is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier voor het afhandelen van uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding. Over een verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u belt via uw glasvezelverbinding, dan wordt daarvoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). U heeft bij IP Visie de keuze uit een tweetal VoIP diensten. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Contract voor Zakelijk Glasvezel op Hintelaken

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie een drietal standaard contracttermijnen. Het is mogelijk om een glasvezelcontract af te sluiten voor 1, 3 of 5 jaar. Sluit u een contract af met een langere looptijd, dan zullen de tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als voor de maandelijks kosten aantrekkelijker uitvallen. Wanneer de initiële contractduur is afgelopen, dan kunt u het glasvezelcontract eventueel verlengen voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan is de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar. De tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken blijven dan geldig.