+31 76 - 5331331

Glasvezel Heilaar in Breda

Op het bedrijventerrein Heilaar in Breda is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is er de mogelijkheid om een managed router service af te nemen waarij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. Bij een managed router heeft u zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. De router zal bij defecten zonder extra kosten door IP Visie worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is geen verplichting. Het staat u uiteraard vrij om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren. Houdt er wel rekening mee dat wanneer u kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren dat u dan ook verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Wanneer u een glasvezelrouter wilt aanschaffen, let er dan op dat deze voldoet aan de volgende specificaties.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Heilaar

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Heillaar een hoop komt kijken. Een oplevering is onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...