+31 76 - 5331331

Glasvezel Hazeldonk in Breda

Op het industrieterrein Hazeldonk in Breda, op de grens van Nederland en België ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaardtarieven aan alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein. Dit geldt ook voor de bedrijven die gevestigd zijn aan de andere kant van de grens op Transportzone Meer in België.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Hazeldonk aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Tevens dient er in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over glasvezelverbinding geleverd dienen te worden en de voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel op Hazeldonk

Met Zakelijk Glasvezel beschikt u standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. U heeft de mogelijkheid om dit groeipad te vullen met verschillende aanvullende diensten. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde glasvezelverbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s toch niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen een meerprijs en op aanvraag deze capaciteit worden uitgebreid naar maximaal 10 Gbit/s.

Vraagbundeling glasvezel Hazeldonk

In 2008 is het initiatief genomen voor vraagbundeling door het LCHM Logistic Center Hazeldonk Meer om te komen tot de aanleg van een glasvezelnetwerk dat zich uitstrekt tot in België. Alle bedrijven die gevestigd zijn op deze strategisch gelegen bedrijventerreinen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen kunnen tegen dezelfde tarieven worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste internet snelheid en overboeking.


Historische datum: 29 februari 2008

Onder het toeziend oog van Kees Kerstens (gemeente Breda) tekenen wethouder Adank van Breda, burgemeester van Aperen van de gemeente Hoogstraten en de heer de Groot van KPN het contract dat leidt tot het aanleggen van een glasvezel netwerk op industrieterrein Hazeldonk en Transportzone Meer.

glasvezel Hazeldonk