Glasvezel Hazeldonk in Breda

Op het industrieterrein Hazeldonk in Breda, op de grens van Nederand en België ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op dit netwerk. Dit geldt ook voor de bedrijven die gevestigd zijn aan de andere kant van de grens op Transportzone Meer in België.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vraagbundeling glasvezel Hazeldonk

In 2008 is het initiatief genomen voor vraagbundeling door het LCHM Logistic Center Hazeldonk Meer om te komen tot de aanleg van een glasvezelnetwerk dat zich uitstrekt tot in België. Alle bedrijven die gevestigd zijn op deze strategisch gelegen bedrijventerreinen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen kunnen tegen dezelfde tarieven worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste internet snelheid en overboeking.


Historische datum: 29 februari 2008

Onder het toeziend oog van Kees Kerstens (gemeente Breda) tekenen wethouder Adank van Breda, burgemeester van Aperen van de gemeente Hoogstraten en de heer de Groot van KPN het contract dat leidt tot het aanleggen van een glasvezel netwerk op industrieterrein Hazeldonk en Transportzone Meer.

glasvezel Hazeldonk