+31 76 - 5331331

Glasvezel Emer-Zuid in Breda

Op het bedrijventerrein Emer-Zuid in Breda ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s is Zakelijk Glasvezel vele malen sneller dan ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, hierdoor zal de uploadsnelheid van uw verbinding altijd gelijk zijn aan de downloadsnelheid. Daarnaast is het met de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Emer-Zuid

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Emer-Zuid zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op Emer-Zuid.