+31 76 - 5331331

Glasvezel Emer-Noord in Breda

Op het bedrijventerrein Emer-Noord in Breda is het voor bedrijven mogelijk om een glasvezel aansluiting te realiseren op het netwerk. De kosten van een glasvezel verbinding zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Emer-Noord aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaardienst heeft u een ruime keuze uit aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan hierbij gedacht worden aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal over de verbinding kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelaccess niet wordt overschreden.