+31 76 - 5331331

Glasvezel Doornbos in Breda

Op het bedrijventerrein Doornbos in Breda is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om te bellen over uw glasvezelverbinding. Bellen over Zakelijk glasvezel is een betrouwbare en bovendien veilige manier om uw telefoonverkeer over een glasvezelverbinding te laten lopen. Hierbij gaan data (bv. internet) en telefonie over één enkele verbinding, waardoor u niet langer een aparte PTSN-verbinding hoeft af te nemen. Wanneer u belt via uw glasvezelverbinding, dan wordt er gebruik gemaakt van Voice over IP. Dit betekent simpelweg dat uw telefoonverkeer over het internet getransporteerd wordt. Daarnaast kent VoIP meerdere mogelijkheden in tegenstelling tot het traditionele telefoonverkeer over analoge verbindingen.

Om het telefoonverkeer over uw zakelijke glasvezelverbinding te laten verlopen kunt u gebruik maken van een SIP-trunk, waarbij uw eigen telefooncentrale op locatie op het IP-netwerk wordt aangesloten. Daarnaast is het ook mogelijk om doormiddel van Hosted Telefonie gebruik te maken van VoIP, zonder dat u zelf hoeft te investeren in een telefooncentrale. Deze telefooncentrale wordt bij Hosted Telefonie voor u beheerd. Neem contact met een van onze consultants op voor advies over een geschikte telefoonoplossing voor uw bedrijfssituatie.

  • Kwalitatief beter signaal
  • Flexibel
  • Meer capaciteit

Redundant uitgevoerde verbinding op bedrijventerrein Doornbos

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.