+31 76 - 5331331

Glasvezel Digit Parc in Breda

Op het bedrijvenpark Digit Parc in Breda is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Digit Parc ligt in het noordelijk deel van Breda.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op Digit Parc bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Betreft de router heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant.

Altijd internet, altijd online

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.