+31 76 - 5331331

Glasvezel Baarschot in Breda

Op het bedrijventerrein Baarschot in Breda ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert tegen standaardtarieven Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein zijn gevestigd. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezelinfrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Baarschot aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient u onder andere in de aanvraag aan te geven welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunnen ook worden opgegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of doe een Postcodecheck voor een accurate prijsopgave.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te telefoneren. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er kan gekozen worden uit twee VoIP oplossingen (Voice over IP). Met een SIP Trunk kunt u uw huidige telefooncentrale inzetten met de voordelen van IP. Heeft u geen telefooncentrale? Dan kunt u alsnog gebruik maken van deze functionaliteiten door deze te huren met Hosted Telefonie.