+31 76 - 5331331

Glasvezel Achter-Emer in Breda

Op het bedrijventerrein Achter-Emer in Breda is het voor bedrijven mogelijk om een aansluiting te realiseren op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, locatie van uw pand, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Achter-Emer

Om kosten te besparen kan ervoor gekozen worden om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Het is hiervoor wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel gefactureerd worden. Alle diensten die zijn afgenomen per partij zijn afgeschermd van de overige partijen.

Redundante verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan kan een redundant uitgevoerde verbinding een goede oplossing bieden. U heeft met redundantie de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op meerdere manieren. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een dubbel uitgevoerde verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke redundante vormen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.