+31 76 - 5331331

Glasvezel Brakel

In Brakel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Brakel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Brakel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Brakel

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Brakel. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.