+31 76 - 5331331

Glasvezel Vorst in Boxtel

Op het bedrijventerrein Vorst in Boxtel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u zeker van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Zekerheid op de uptime

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan al bereikt worden door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.