Glasvezel Boxtel

In Boxtel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Boxtel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetverbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Boxtel

Boxtel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan het Breukelsplein. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Naast de kernen beschikt sinds 2017 ook het buitengebied van de gemeente Boxtel over een glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven in vrijwel héél Boxtel over goede breedbandvoorzieningen kunnen beschikken.

Bedrijventerreinen in Boxtel

Boxtel heeft drie bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te laten realiseren. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid.

Ladonk

Op bedrijventerrein Ladonk ligt een glasvezelnetwerk. In 2012 heeft het parkmanagement, waarin ook de gemeente en de werkgeversvereniging zijn vertegenwoordigd, het initiatief genomen om het netwerk te laten realiseren. De ligging van bedrijventerrein Ladonk langs het spoor bood een groot voordeel. Het terrein kon namelijk op de glasvezelkabel aangesloten worden die langs de spoorlijn ligt en wordt beheerd door de Eindhoven Fiber Exchange. Hierdoor waren er geen grote investeringen nodig om het glasvezelnetwerk aan te leggen en kon er ook een onafhankelijk netwerk worden gerealiseerd. Tegenwoordig kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Dit geldt ook voor bedrijven die zijn gevestigd op Ladonk II en Ladonk III.

Vorst

Op bedrijventerrein Vorst zijn er diverse bedrijfspanden van een glasvezelaansluiting voorzien, waardoor er vrijwel overal glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn en ook andere bedrijven eenvoudig kunnen worden aangesloten. Dit geldt ook voor bedrijven die op Vorst II zijn gevestigd.

Munsel-Selissen

Op bedrijventerrein Munsel-Selissen kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel gebruikmaken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Boxtel

Voor iedere bedrijfslocatie in Boxtel gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur zijn een bepalende factor voor de totstandkoming van deze tarieven. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden, dan zullen de eenmalige aansluitkosten ook aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven- en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Boxtel.