+31 76 - 5331331

Glasvezel De Elzen in Boxmeer

Op bedrijventerrein de Elzen in Boxmeer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Bellen via een zakelijke glasvezelverbinding

Een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te handelen is door te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie dan gescheiden getransporteerd. Om dit te realiseren heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) opties. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te kunnen maken van de voordelen die VoIP te bieden heeft? Dan kunt u deze telefooncentrale voorzien van een SIP-trunk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u hiervan toch gebruik te kunnen maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per maand.