+31 76 - 5331331

Glasvezel Boxmeer

In Boxmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Boxmeer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Boxmeer die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven in Boxmeer

Elk pand in Boxmeer heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Boxmeer in onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Boxmeer

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Boxmeer komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Postcodes in Boxmeer

5830 en 5831