Glasvezel Boxmeer

In Boxmeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Boxmeer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Boxmeer

Boxmeer heeft een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is onderdeel van een groot glasvezelproject om alle gemeenten in het Land van Cuijk te voorzien van glasvezel. Boxmeer was een van de eerste gemeenten waar begonnen werd met de aanleg van het netwerk. Bovendien staat in Boxmeer ook de hoofdglasvezelcentrale, de zogenaamde City POP (Point of Presence). De City POP in Boxmeer zorgt voor een ontsluiting op het internet en is verantwoordelijk voor het doorsturen van signalen naar de overige lokale verdeelstations in het Land van Cuijk. Vanaf deze hoofdcentrale, die staat aan de Frans Halsstraat, en de centrale aan de Veerstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar alle omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Het buitengebied van de gemeente Boxmeer is ook voorzien van glasvezel, waardoor bedrijven overal kunnen beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Boxmeer

In Boxmeer zijn twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen ligt een glasvezelnetwerk, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk is om aangesloten te worden.

Saxe Gotha

Op het bedrijventerrein Saxe Gotha ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.

De Elzen

Op bedrijventerrein De Elzen ligt ook een glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig maar ook tegen gunstige voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Boxmeer

Elk pand in Boxmeer heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Boxmeer in onze Glasvezel Postcodecheck.