+31 76 - 5331331

Glasvezel Bovensmilde

In Bovensmilde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bovensmilde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Bovensmilde

In elke locatie in Bovensmilde gelden unieke glasvezeltarieven. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Bovensmilde? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Bovensmilde

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Bovensmilde een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.


Bovensmilde maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Drenthe