+31 76 - 5331331

Glasvezel Bovenkarspel

In Bovenkarspel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bovenkarspel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Bovenkarspel bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Bovenkarspel

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Bovenkarspel. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.