+31 76 - 5331331

Glasvezel Monsterweg in Borssele

Op het bedrijventerrein Monsterweg in Borssele is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf gebruik maakt van een zakelijke glasvezelverbinding, dan beschikt u naast een razendsnelle internetverbinding ook over een toekomstvast groeipad op het gebied van diensten en capaciteit. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen schaalbaar en modulair waardoor er meerdere diensten afgenomen kunnen worden over dezelfde verbinding. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen, maakt Zakelijk Glasvezel uitermate geschikt is binnen uw bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Schaalbaar & modulair
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Uw glasvezelverbinding op Monsterweg delen

Bedrijven die de kosten van een glasvezelaansluiting niet kunnen dragen, kunnen kosten besparen door een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk worden de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten doorgerekend naar de overige partijen. Vervolgens kunnen alle partijen direct hun gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel zal worden gefactureerd. Diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn, om de privacy te kunnen waarborgen, afgeschermd van de overige deelnemers.