+31 76 - 5331331

Glasvezel Borssele

In Borssele zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Borssele beschikt nog niet over een eigen glasvezelring, maar bedrijven kunnen toch op individuele basis en tegen aantrekkelijke condities worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Borssele die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Borssele

Zakelijk Glasvezel in Borssele kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Borssele in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.