Glasvezel Borssele

In Borssele zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borssele beschikt over een eigen glasvezelring, zodat bedrijven op individuele basis en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Borssele die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Monsterweg.

Bekijk de glasvezeltarieven in Borssele

Zakelijk Glasvezel in Borssele kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Borssele in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.