Glasvezel Borsele

In de gemeente Borsele zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Borsele die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Borssele

Heinkenszand

Kwadendamme

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Nieuwdorp

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

's-Gravenpolder

's-Heerenhoek

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In Zeeland ligt de gemeente Borsele. De gemeente ligt op het schiereiland Zuid-Beveland en telt zo'n 22.600 inwoners. Sinds 2003 is het mogelijk om via de Westerscheldetunnel naar Zeeuws-Vlaanderen te rijden, en deze tunnel zorgt tevens voor een belangrijke verbinding tussen Terneuzen en Ellewoutsdijk. De gemeente is te bereiken via de autosnelwegen A58 en de E12, de provinciale wegen N254 en de N62.

Een bekende gemeente

De gemeente Borsele is een bekende gemeente in Nederland. Dit komt omdat in deze gemeente de Kerncentrale Borsele gevestigd is en een centrale opslag voor kernafval. De kerncentrale is eigendom van de EPZ (Elektriciteits Produktiemaatschappij Zuid-Nederland). In 2006 heeft deze maatschappij een contract afgesloten met de overheid, waarin is afgesproken dat de kerncentrale tot 2033 in bedrijf mag blijven. De winsten die hierdoor worden gemaakt, worden met name gebruikt voor de ontwikkeling van alternatieve energievoorzieningen. In 2033 zal de centrale worden ontmanteld en worden gesloten. Al het vrijgekomen kernafval van de centrale wordt in Nieuwdorp opgeslagen tot het niet meer gevaarlijk is.