+31 76 - 5331331

Glasvezel De Veldkamp in Borne

Op bedrijventerrein de Veldkamp in Borne ligt een glasvezel netwerk. IP Visie kan alle bedrijven die gevestigd zijn in de straten op het bedrijventerrein tegen standaard tarieven aansluiten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel capaciteit

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit groeipad kunnen meerdere aanvullende diensten worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Veldkamp

Bent u met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand? Dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de deelnemende partijen zal hierbij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. De hoofdcontractant heeft de mogelijkheid om een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door te rekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn dus niet zichtbaar voor de overige partijen.