+31 76 - 5331331

Glasvezel Borne

In Borne zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borne beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Borne die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven in Borne

In Borne zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Borne? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Glasvezelverbinding delen in Borne

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.