Glasvezel Borne

In Borne zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borne beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Borne

In Borne zijn er 2 bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Veldkamp

Op bedrijventerrein Veldkamp is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op dit netwerk aangesloten te worden. De Veldkamp beschikt over een eigen spoorverbinding is het grootste bedrijventerrein van Borne.

Molenkamp

Op bedrijventerrein Molenkamp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te kunnen profiteren van de voordelen van een snelle internetverbinding.

Glasvezelverbinding delen in Borne

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.