+31 76 - 5331331

Glasvezel Nedcar in Born

Op het bedrijventerrein van Nedcar in Born is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VDL-NedCar

Op het bedrijventerrein van Nedcar is natuurlijk ook het autobedrijf VDL-NedCar gevestigd. VDL-NedCar is dé enigste autoproducent van Nederland. Het bedrijf is in 1967 opgericht, wat resulteerde in meer werkgelegenheid vanwege de mijnsluitingen in Limburg. Door de jaren heen heeft dit bedrijf meerdere partners gekend waaronder Volvo en Mitsubishi . VDL-NedCar is een zelfstandig bedrijf, die in opdracht van diverse automerken nieuwe seriemodellen produceert. Sinds 2014 produceert het bedrijf Mini's voor de autofabrikant BMW.

4,5 miljoen auto's

Sinds de oprichting van NedCar zijn er al diverse automerken, voor diverse autofabrikanten geproduceerd. In totaal zijn er in Born al meer dan vier miljoen auto's geproduceerd, die tevens internationaal worden verhandeld.

Zakelijk Glasvezel delen op Nedcar

Indien u met meerdere deelnemers bent gevestigd in een bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Van de deelnemende partijen dient een partij aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, waarbij iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten zijn afgeschermd voor de overige partijen om de privacy te waarborgen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een zakelijke glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet heeft u de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP en nog vele andere diensten. Iedere dienst kan gemakkelijk worden aangepast, zolang de maximale capaciteit (1 Gbit/s) van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.