+31 76 - 5331331

Glasvezel Holtum Noord in Born

Op het bedrijventerrein Holtum-Noord in Born ligt een glasvezel netwerk. Zakelijk Glasvezel wordt aan alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Holtum Noord

Elke locatie in Holtum Noord heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Holtum Noord is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.