Glasvezel Born

In Born zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Born beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis gewoon kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Born

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Born, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Holtum-Noord
  • Sluisweg

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om eenvoudig bedrijfsvestigingen te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen ontstaat een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar komen.

Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op meerdere manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van een IP-VPN met Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IP-SEC VPN tunnel op te zetten, met firewalls over het internet.

Directe snelweg naar de Cloud

Het is ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar de public cloud met behulp van onze dienst Cloud Connect. Cloud Connect is een directe verbinding van uw locatie door ons core netwerk naar een Cloud platform van Amazon of Microsoft. Deze verbinding is gescheiden van het reguliere internet, waardoor er harde garanties gegeven kunnen worden op beschikbaarheid.


Born maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.