Glasvezel Born

In Born zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Born beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis gewoon kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Born

In Born zijn er twee bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van 1 Gbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding en kan dankzij de modulaire en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie gebruikt worden.

Holtum-Noord

Op bedrijventerrein Holtum Noord ligt een glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven die op het terrein gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Bedrijventerrein Holtum Noord bestaat uit de gedeelten Holtum Noord I en Holtum Noord II. Het terrein is met een oppervlakte van ruim 180 hectare het grootste bedrijventerrein van Born.

Sluisweg

Op bedrijventerrein Sluisweg is ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd aangesloten kunnen worden.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om gemakkelijk bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen ontstaat een centrale netwerkinfrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigd en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar worden gesteld. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen zijn er ook mogelijkheden om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.


Born maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.