+31 76 - 5331331

Glasvezel Aan de Strengen in Borger

Op bedrijventerrein Aan de Strengen in Borger is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden opgevraagd aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein Aan de Strengen

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Aan de Strengen gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Aan de Strengen, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.