+31 76 - 5331331

Glasvezel Borger

In Borger zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borger beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Borger

Er zijn in Borger twee bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

De Strengen

Op bedrijventerrein De Strengen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Marslanden

Bedrijven die op bedrijventerrein Marslanden gevestigd zijn kunnen ook van glasvezel gebruik maken om zo te kunnen profiteren van de voordelen die een razendsnelle internetverbinding te bieden heeft.

Zakelijk Glasvezel in Borger aanvragen

Wanneer u een zakelijke glasvezelverbinding doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Borger maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn