+31 76 - 5331331

Glasvezel Overberkel in Borculo

Op het bedrijventerrein Overberkel in Borculo ligt een glasvezel netwerk. In de straten van het terrein wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Overberkel

De glasvezeltarieven op bedrijventerrein Overberkel zijn uniek per locatie. De glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Overberkel aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Overberkel

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.