+31 76 - 5331331

Glasvezel Lichtenhorst in Borculo

Op het bedrijventerrein Lichtenhorst in Borculo ligt een glasvezel netwerk van KPN. Op dit netwerk kunnen bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Lichtenhorst

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Aanvullende diensten in combinatie met Zakelijk glasvezel

Standaard wordt bij een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Hierbij kunt u denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP-trunk, VoIP Bellen, Ethernet VPN en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die kan worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Zakelijk glasvezel kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s, maar kan tegen meerprijs worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s. U kunt net zolang diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.