Glasvezel Borculo

In Borculo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borculo beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Borculo

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Borculo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Lichtenhorst en Overberkel.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelaansluiting, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Tarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel in Borculo

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Borculo zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Borculo.


Borculo maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland