Glasvezel Borculo

In Borculo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Borculo beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Borculo

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Borculo, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Lichtenhorst
  • Overberkel

Vestigingen koppelen op basis van glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelaansluiting, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt.

Het koppelen van vestigingen met behulp van glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten over internet met een door ons geleverde en beheerde managed firewall. Tevens is er de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.

Cloud connect

Met behulp van Cloud Connect kunt u een directe verbinding van uw locatie naar het Cloud platform van Amazon of Microsoft maken. Deze verbinding is volledig gescheiden van het reguliere internet, waardoor er harde garanties kunnen worden gegeven op beschikbaarheid, bandbreedte en latency.


Borculo maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland