+31 76 - 5331331

Glasvezel De Klokslag in Bolsward

Op bedrijventerrein de Klokslag in Bolsward is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Naast de standaarddienst Zakelijk internet is het mogelijk om op dit groeipad naar eigen wens verschillende diensten te stapelen die helpen bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Daarbij maakt een zakelijke glasvezelverbinding het mogelijk om meerdere services af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Wanneer het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, kan op aanvraag en tegen meerprijs deze standaardcapaciteit voor u worden verhoogd tot maximaal 10 Gbit/s. Hoeveel diensten u wenst af te nemen of wat de toekomst ook brengt voor uw organisatie... met Zakelijk Glasvezel is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Levertijd van Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Klokslag

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe aansluiting een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken bij het realiseren van een glasvezelverbinding op bedrijventerrein Klokslag. Het proces van opdracht tot oplevering is opgesplitst in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende factoren waardoor de levertijd voor een glasvezelverbinding kan oplopen. Dit zijn onder andere factoren als bouwvak, vorst, gesloten seizoenen, capaciteit tekort, maar ook het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen om überhaupt een glasvezelverbinding te mogen realiseren.

Omdat er onvoorziene omstandigheden kunnen optreden bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding, kan IP Visie helaas nooit opleverdatums garanderen voor zakelijke glasvezelaansluitingen.