Glasvezel Bolsward

In Bolsward zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bolsward beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bolsward

Bolsward heeft drie bedrijventerreinen. Al deze terreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

  • De Marne
  • De Wymerts
  • De Klokslag

Overige bedrijfslocaties in Bolsward

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Bolsward ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op De Ward en Industriepark kunnen bedrijven ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk, indien hiervoor behoefte bestaat.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op het glasvezelnetwerk, dan heeft u een enorm groeipad ter beschikking op het gebied van capaciteit- en diensten. Glasvezelverbindingen zijn vele malen sneller dan een ADSl-, VDSL of kabelverbinding. Verder zijn glasvezelverbindingen ook symmetrisch van aard, dit betekent dat de download- en uploadsnelheid altijd aan elkaar gelijk zullen zijn. Samen met een hoge up-time zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.

Bolsward maakt deel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân.