+31 76 - 5331331

Glasvezel Bolsward

In Bolsward zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bolsward beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internetaansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bolsward

Bolsward heeft drie bedrijventerreinen. Al deze terreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

De Marne

Bedrijventerrein De Marne beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. De Marne beschikt daarnaast ook over een eigen spoor- en waterverbinding, een ideale oplossing voor bedrijven die hun goederen via het spoor of het water doen aan-/afvoeren.

De Wymerts

Bedrijventerrein De Wymerts beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. De benodigde voorzieningen voor glasvezel zijn overal op het terrein aanwezig, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

De Klokslag

Bedrijventerrein De Klokslag beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk. Overal op het terrein kunnen bedrijven tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten om zo over razendsnel internet te beschikken.

Overige bedrijfslocaties in Bolsward

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Bolsward ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op De Ward en Industriepark kunnen bedrijven ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk, indien hiervoor behoefte bestaat.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op het glasvezelnetwerk, dan heeft u een enorm groeipad ter beschikking op het gebied van capaciteit- en diensten. Glasvezelverbindingen zijn vele malen sneller dan een ADSl-, VDSL of kabelverbinding. Verder zijn glasvezelverbindingen ook symmetrisch van aard, dit betekent dat de download- en uploadsnelheid altijd aan elkaar gelijk zullen zijn. Samen met een hoge up-time zorgt dat ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf.


Bolsward maakt onderdeel uit van de gemeente de gemeente Súdwest-Fryslân