+31 76 - 5331331

Glasvezel Boekelo

In Boekelo zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Boekelo beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Boekelo

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Boekelo die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen de Plooy en de Bleekerij. De Bleekerij is een herontwikkelingslocatie. Op het oude terrein van Texoprint is het voor bedrijven mogelijk om zich hier te vestigen. In het hele gebied is het mogelijk om een fiber aansluiting te laten realiseren.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zekerheid op de uptime

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie een uitkomst. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.