+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vlonder in Boekel

Op bedrijventerrein de Vlonder in Boekel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in de Vlonder

De glasvezeltarieven in de Vlonder zijn uniek per locatie. Deze tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de aansluitkosten lager uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in de Vlonder met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd in de Vlonder

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in de Vlonder. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.