+31 76 - 5331331

Glasvezel Boekel

In Boekel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Boekel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Boekel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Verschil tussen particulier en Zakelijk glasvezel

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen een particuliere en een zakelijke glasvezelverbinding. Een van de meest opvallende verschillen is het grote prijsverschil, maar denk ook aan de aansluitmogelijkheden, beschikbaarheid, support en het dienstenaanbod. Zo wordt particulier glasvezel alleen aangesloten door providers wanneer hier voldoende belangstelling voor is doormiddel van een vraagbundeling. Bedrijven kunnen echter in héél Nederland op individuele basis worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarbij kunt u bij Zakelijk glasvezel zelf u dienstenpakket samenstellen. Tevens wordt bij Zakelijk glasvezel altijd een up-time gegarandeerd van wel 99,9% en staat er altijd een 24/7 service apparaat klaar om storingen zo snel mogelijk te verhelpen, terwijl particulier glasvezel slechts wordt geleverd op basis van 'Best Effort'.

Alle verschillen tussen particulier en Zakelijk glasvezel kunt u vinden in het volgende artikel

Zakelijk Glasvezel in Boekel bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U dient in de aanvraag ook op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.