+31 76 - 5331331

Glasvezel Boekel

In Boekel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Boekel beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen individueel gewoon worden aangesloten. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Boekel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Verschil tussen particulier en Zakelijk glasvezel

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen een particuliere en een zakelijke glasvezelverbinding. Een van de meest opvallende verschillen is het grote prijsverschil, maar denk ook aan de aansluitmogelijkheden, beschikbaarheid, support en het dienstenaanbod. Zo wordt particulier glasvezel alleen aangesloten door providers wanneer hier voldoende belangstelling voor is doormiddel van een vraagbundeling. Bedrijven kunnen echter in héél Nederland op individuele basis worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarbij kunt u bij Zakelijk glasvezel zelf u dienstenpakket samenstellen. Tevens wordt bij Zakelijk glasvezel altijd een up-time gegarandeerd van wel 99,9% en staat er altijd een 24/7 service apparaat klaar om storingen zo snel mogelijk te verhelpen, terwijl particulier glasvezel slechts wordt geleverd op basis van 'Best Effort'.

Alle verschillen tussen particulier en Zakelijk glasvezel kunt u vinden in het volgende artikel

Het verhuizen van Zakelijk glasvezel

Wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen heeft u een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo dient u een nieuwe glasvezelverbinding aan te vragen voor uw nieuwe bedrijfslocatie. Het abonnement met de diensten die u momenteel gebruikt kunnen gewoon mee verhuisd worden. IP Visie raadt u aan om minimaal 4 maanden van te voren aan te geven dat uw bedrijf gaat verhuizen, omdat glasvezelverbindingen een relatief lange levertijd kennen van wel drie tot vier maanden. Om vervelende verassingen te voorkomen kunt u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium informeren naar de mogelijkheden van Zakelijk glasvezel op uw nieuwe locatie, maar ook uzelf ervan te vergewissen wat alle mogelijkheden zijn op uw nieuwe bedrijfslocatie. Zo kunt u voorkomen dat u kort voor dag allerlei dure oplossingen moet gaan realiseren zoals bijvoorbeeld een voorloopverbinding

Meer informatie over het verhuizen van uw glasvezelverbinding kunt u vinden op het volgende artikel