+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijnhoek in Bodegraven

Op het bedrijventerrein Rijnhoek in Bodegraven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle organisaties die in de straten op dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen tegen standaardtarieven beschikken over een glasvezelverbinding. Een eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Rijnhoek

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op bedrijventerrein Rijnhoek komt er een hoop kijken. Zo is dit proces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel- / waterwegen), etc.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Alarm over IP, SIP Trunk en nog vele andere diensten. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.