+31 76 - 5331331

Glasvezel Groote Wetering in Bodegraven

Op bedrijventerrein Groote Wetering in Bodegraven ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten op dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. 

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zo is het mogelijk om op glasvezel uitermate hoge internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger gerealiseerd worden. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Daarnaast is het met Zakelijk Glasvezel mogelijk om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen, waardoor er hiervoor niet langer meerdere lijnen nodig zijn. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog vele andere voordelen verbonden.

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein Groote Wetering aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u nodig. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. In de aanvraag is het ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants.