+31 76 - 5331331

Glasvezel Crown Business Center in Bodegraven

Op het Crown Business Center in Bodegraven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. IP Visie heeft een tweetal (Voice over IP) diensten ter beschikking. Zo is het met een SIP Trunk mogelijk om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Crown Business Center

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er en hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Crown Business Center. Zo bestaat een oplevering uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn bijvoorbeeld factoren als obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst en meer...