+31 76 - 5331331

Glasvezel Broekvelden in Bodegraven

Op het bedrijventerrein Broekvelden in Bodegraven ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel aan alle bedrijven die in de straten op dit bedrijventerrein zijn gevestigd. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Broekvelden

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met meerdere partijen om zo op kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezel access. De hoofdcontractant rekent gebruikelijk een deel van de gemoeide kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bij Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s ter beschikking. Op dit toekomstvaste groeipad kunnen verschillende aanvullende diensten worden gestapeld. Dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen kunnen er meerdere diensten over slechts één verbinding worden afgenomen. Indien de vraag naar meer capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs uit te breiden naar 10 Gbit/s.