Glasvezel Bodegraven

In Bodegraven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bodegraven beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting gerealiseerd kan worden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Bodegraven

Bodegraven beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op vrijwel al deze bedrijventerreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aansluitingen kunnen laten realiseren.

Broekvelden-Groote Wetering

Op het samengevoegde bedrijventerrein Broekvelden-Groote Wetering is een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit glasvezelnetwerk is aangelegd na een succesvol vraagbundelingstraject. Om de uiteindelijke aanleg te realiseren hebben alle gevestigde bedrijven een fonds opgezet waarmee de aanlegkosten van ruim €100.000,- worden gefinancierd. Alle bedrijven die op bedrijventerrein Broekvelden-Groote Wetering gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Rijnhoek

Op bedrijventerrein Rijnhoek is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Dronenhoek

Op bedrijventerrein Dronenhoek zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo ook gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er kan hierbij gekozen worden uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Wenst u gebruik te maken van VoIP, maar bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.


Bodegraven maakt onderdeel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk