+31 76 - 5331331

Glasvezel Bodegraven

In Bodegraven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bodegraven beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting gerealiseerd kan worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bodegraven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er kan hierbij gekozen worden uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP. Wenst u gebruik te maken van VoIP, maar bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.

Glasvezel in Bodegraven aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.


Bodegraven maakt onderdeel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk