Glasvezel Bodegraven

In Bodegraven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Bodegraven beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur waardoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting gerealiseerd kan worden. De tarieven voor een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bodegraven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De voormalige gemeente en plaats Bodegraven ligt in de provincie Zuid-Holland. Bodegraven telt zo'n 17.000 inwoners en is bereikbaar via de autosnelweg A12 die overgaat in de N11. Bodegraven is een bekend centrum van de Nederlandse kaashandel. Bodegraven bezit ook een eigen NS station, waar maar liefst 2x per uur een trein rijdt. Bodegraven bezit tevens ook een enorm zwembad genaamd: De Kuil.

Reggefiber heeft bij de bouw van de wijk Noordrand glasvezel aangelegd in alle woningen. Wanneer u een aansluiting wenst op hun netwerk kunt u dat regelen via de website eindelijkglasvezel.nl