+31 76 - 5331331

Glasvezel Kanaalweg in Blokzijl

Op het bedrijventerrein aan de Kanaalweg in Blokzijl is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Kanaalweg aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal onder andere worden gevraagd om aan te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Daarnaast dient ook uw beslissing voor een managed of unmanaged glasvezelrouter te worden opgegeven. Wanneer u gebruik wilt maken van extra IPv4 adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd via een van onze consultants of voer voor een prijsopgave een postcodecheck uit.

Dubbel uitgevoerde verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.