+31 76 - 5331331

Glasvezel Blijham

In Blijham zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Blijham

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Blijham komt er een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen die over meerdere partijen verdeeld worden die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook enkele factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij voornamelijk aan zaken als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Zakelijk Glasvezel delen in Blijham

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Alle partijen die deelnemen aan deze constructie dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten gedeeltelijk doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.


Blijham maakt onderdeel uit van de gemeente Westerwolde