+31 76 - 5331331

Glasvezel Greenparc in Bleiswijk

Op het Greenparc (FloraHolland) in Bleiswijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op Greenparc

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Glasvezeltarieven op Greenparc

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op het Greenparc zijn net als in de rest van Nederland uniek per locatie. De geldende tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten voor een glasvezelverbinding zullen aantrekkelijker uitvallen als uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk gekoppeld kan worden. Nieuwsgierig naar de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw locatie op Greenparc? Maak dan gebruik van onze unieke Postcodecheck voor uitsluitsel.