Glasvezel Bleiswijk

In Bleiswijk zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bleiswijk heeft uitgebreide en uitstekende mogelijkheden voor glasvezel, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden zijn om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Bleiswijk

Bleiswijk beschikt over diverse bedrijventerreinen. Vrijwel al deze terreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven gemakkelijk een aansluiting kunnen laten realiseren.

Prisma

Bedrijvenpark Prisma beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In 2015 was een vraagbundelingstraject gestart, wat uiteindelijk tot de realisatie van het netwerk heeft geleid. Daarnaast is dit glasvezelnetwerk ook redundant uitgevoerd, waardoor bedrijven verzekerd zijn van continue online bereikbaarheid. Dankzij de aanwezigheid van het glasvezelnetwerk kunnen bedrijven die op het terrein gevestigd zijn tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten.

Hoefweg-Zuid

Bedrijven die op bedrijventerrein Hoefweg-Zuid gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

De Hoefslag

Bedrijventerrein De Hoefslag heeft sinds 2015 een eigen glasvezelnetwerk. Dankzij een succesvol vraagbundelingstraject kon dit netwerk gerealiseerd worden. Er zijn op vrijwel het gehele terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Overige bedrijfslocaties in Bleiswijk

Naast de bovengenoemde bedrijfslocaties zijn er op diverse andere locaties in Bleiswijk ook mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijk Glasvezel kan ook geleverd worden aan bedrijven die op Greenparc en Klappolder zijn gevestigd.

Zakelijk glasvezel is zeer stabiel

Zakelijk Glasvezel is uiterst stabiel en betrouwbaar. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een up-time van wel 99,9%. De meeste bedrijven die al naar Zakelijk glasvezel zijn overgestapt beamen dat zij zelden tot nooit storingen ondervinden. Doordat uw medewerkers ongehinderd en in hoog tempo kunnen werken, brengt dit voor uw bedrijf enorme voordelen met zich mee.


Bleiswijk (provincie Zuid-Holland) is onderdeel van de gemeente Lansingerland