+31 76 - 5331331

Glasvezel Jacobidyk in Blauwhuis

Op het bedrijventerrein Jacobidyk in Blauwhuis is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Controleer glasvezeltarieven in Jacobidyk

Elk pand in Jacobidyk heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Jacobidyk?