+31 76 - 5331331

Glasvezel Blauwhuis

In Blauwhuis zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Blauwhuis beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Blauwhuis die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Blauwhuis

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient verder ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.