+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark27 in Blaricum

Op het Businesspark27 in Blaricum is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk dat hier is gerealiseerd in samenwerking met KPN en de gemeente Blaricum. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. BusinessPark27 is gelegen langs de A27 in de nieuwe wijk Blaricumermeent.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Maar naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen is afhankelijk van de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt net zolang diensten blijven stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.

Zakelijk Glasvezel tarieven op Businesspark27

Op Businesspark27 gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot aan het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.