+31 76 - 5331331

Glasvezel De Sleutel in Bladel

Op bedrijventerrein de Sleutel in Bladel ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn standaard. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein de Sleutel aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Verder dient in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Extra IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan biedt redundantie een uitkomst. Hiermee heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan met een dubbele verbinding van elk een andere provider over een geografisch gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing, die aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen waaronder ook De Sleutel.