+31 76 - 5331331

Glasvezel Leemskuilen in Bladel

Op het bedrijventerrein Leemskuilen in Bladel ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten zijn onder meer afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet en de contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Leemskuilen

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. Wanneer u met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de gemoeide kosten. Een van de deelnemende partijen zal hierbij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van verschillende diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Leemskuilen

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Leemskuilen. Een oplevering is uitgewerkt ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), maar ook het aanvragen van de benodigde gemeentelijke vergunningen en meer...