+31 76 - 5331331

Glasvezel De Beemd in Bladel

Op bedrijventerrein de Beemd in Bladel ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen standaard tarieven beschikken over een zakelijke glasvezel aansluiting. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Beemd bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Beemd

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Beemd een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.


Het Kempisch Ondernemers Platform was in 2007 initiatiefnemer van de aanleg van een glasvezel netwerk op diverse bedrijventerreinen in de Kempen. Vraagbundeling en onderhandelingsinspanningen van ISK hebben ertoe geleid dat het glasvezel netwerk dan ook daadwerkelijk is aangelegd.