+31 76 - 5331331

Glasvezel Bladel

In Bladel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bladel beschikt over een goede glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bladel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Bladel

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Bladel zijn uniek per locatie. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie in Bladel aan de hand van onze Postcodecheck.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, hierdoor wordt beheer vereenvoudigd en zijn data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.