Glasvezel Bladel

In Bladel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bladel beschikt over een goede glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Bladel

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bladel, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Sleutel
  • De Beemd
  • Leemskuilen

Overige bedrijfslocaties in Bladel

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op het Agrarisch bedrijvencentrum ABC terrein kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, hierdoor wordt beheer vereenvoudigd en zijn data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.