+31 76 - 5331331

Glasvezel Bladel

In Bladel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. Bladel beschikt nog niet over een eigen glasvezel ring, maar bedrijven kunnen op individuele basis toch worden aangesloten. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Bladel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Bladel

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Bladel zijn uniek per locatie. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen als blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Controleer alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie in Bladel aan de hand van onze Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Postcodes: 5527-5534