Glasvezel Bladel

In Bladel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Bladel beschikt over een goede glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke voorwaarden kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Bladel

Bladel heeft een aantal bedrijventerreinen. Op de meeste bedrijventerreinen zijn er voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

De Sleutel

Op bedrijventerrein De Sleutel ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk te worden aangesloten.

De Beemd

Op bedrijventerrein De Beemd zijn een aantal bedrijfspanden al voorzien van een glasvezelaansluiting. Doordat deze bedrijfspanden al beschikken over een glasvezelverbinding zijn er op vrijwel het gehele terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig. Hierdoor is het ook voor andere bedrijven die op het terrein gevestigd zijn mogelijk om eenvoudig op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Leemskuilen

Op bedrijventerrein Leemskuilen zijn ook glasvezelvoorzieningen aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van deze voorzieningen kunnen bedrijven relatief eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden worden aangesloten.

Overige bedrijfslocaties in Bladel

Naast de bovenstaande bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op het Agrarisch bedrijvencentrum ABC terrein kunnen ook op het glasvezelnetwerk worden aangesloten.

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, hierdoor wordt beheer vereenvoudigd en zijn data en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur in het datacenter.